Главна / Друштво / Одржан турнир у Доњој Гуштерици, Поповић уручио награде најбољој екипи

Одржан турнир у Доњој Гуштерици, Поповић уручио награде најбољој екипи

Турнир у малом фудбалу који се традиционално оджава у Доњој Гуштерици већ седам година, а који симболично носи назив “Видовдански турнир”, ове године почео је 19. јуна, а завршен је 30.јуна.

Победу на овом турниру ове године понела је екипа из Готовуше, друго место припало је екипи из Угљага, док је на трећем месту екипа “АС” из Штрпца.

Од целокупног новчаног износа намењеном за најбоље на овом турниру, а који је износио 50.000 динара, 65 одсто пприпало је екипи која је однела победу у финалној утакмици, 25 одсто добила је екипа која је освојила друго место, док је 10 одсто од целокупног износа припало екипи која се нашла на трећем месту.

Финалној утакмици присуствовао је председник општине Грачаница Срђан Поповић, који је победничкој екипи из Готовуше уручио награде.

Покровитељи турнира су општина Грачаница, општина Липљан, Начелник косовског Округа и Дом здравља Доња Гуштерица, а организатори овог, већ традиционалног турнира у фудбалу, су председник локалног савета Бојан Станојевић, као и омладина Доње Гуштерице.

 

Check Also

Манифестација “Дани јоргована” у недељу у Брњаку

Под покровитељством Канцеларије за КиМ и Општине Зубин Поток, Дом културе Стари Колашин  организује традиционалну …