Главна / Друштво / Мештани Грачанице радују се летовању, опрезни због пандемије

Мештани Грачанице радују се летовању, опрезни због пандемије

Након попуштања антиковид мера, а услед врелих летњих дана , све више је оних који жељно ишчекују одлазак на неку од жељених туристичких дестинација, а има и оних који су ове године већ искористили аранжман који су уплатили прошле године, али нису били у  могућности да га искористе због пандемије корона вируса.

Мештани Грачанице истичу да се радују летовању, али да су такође опрезни због  још увек актуелне пандемије.

“Много се радујем летовању, ове године смо већ искористили аранжман у Грчкој који смо уплатили још прошле године. Опрезни  смо због вируса, носимо маске, пазимо се и најважније вакцинисани смо”.

“Планирам летовање, још увек се двоумим око дестинације, али планирам ван граница Србије, међутим све зависи од ситуације с обзиром да најављују нови талас као и да ће Грчка пооштрити мере. Углавном радујем се летовању, били смо “затворени” годину дана, тако да нам је свима потребан одмор и опуштање”, истичу мештани Грачанице.

Како у Грачаници не постоји ни једна туристичка агенција, наши суграђани приморани су да смештај резервишу преко сајтова или контактирањем туристичких организација у градовима широм Србије.

Check Also

У Србији регистрована 6.051 новозаражена особа, 56 преминуло

У Србији је у последња 24 сата регистровано 6.051 новозаражених коронавирусом од укупно 19.482 тестираних. …