Главна / Вести / Косово и Метохија / Генерални секретар СД Црвена звезда Иван Милојевић у посети Грачаници

Генерални секретар СД Црвена звезда Иван Милојевић у посети Грачаници

Генерални секретар Спортског друштва Црвена звезда Иван Милојевић посетио је данас председника општине Грачаница Срђана Поповића поводом „Академије водених спортова Црвена звезда“, школе пливања и ватерпола која се тренутно одржава у Грачаници. Милојевић је поручуио да желе да буду присутни на Косову свакодневно и деци омогуће да се баве различитим спортовима јер су дела та која красе Црвену звезду.

Генерални секретар Спортског друштва Црвена звезда Иван Милојевић позвао је сву децу из Грачанице да буду гости 28. јула на фудбалској утакмици.

„Деца из Грачанице имају толику жељу за бављењем спортом да после овог мог доласка, не само што је ватерполо клуб Црвена звезда препознао и урадио захваљујући Николи Рађену и председнику Грачанице што су омогућили деци да се баве воденим спортом, причам као генерални секретар да ћемо и кроз остале спортове пружити деци могућност да се пронађу и у неком другом спорту, потрудићемо се да отворимо огранке овде и да ти огранци буду регрутни центар за такмичарски успешне наде спорта. Спорт је оно најбитније за нашу децу, деца која уђу у систем спорта постају једни од најбољих и најздравијих чиниоца друштва, један спортиста увек доноси троструку вредност држави, то је здравствено збринуто дете, социјално збринуто дете кје се учи правим истинским вредностима добија и спортско васпитање и добија и наставно васпитање. У будућности је нама циљ да преко Спортског друштва Црвене звезде омогућимо деци на Косову да имају што веће могућности да се баве спортом, желимо да будемо присутни овде свакодневно, не само у неким акцијама, оно што је наша жеља јесте да будемо јаки на делима а не на речима јер дела су та која красе Црвену звезду и нашу причу“, казао је Милојевић.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић истиче да је најважније да су деца задовољна и срећна то је оно ка чему тежимо.

„Имао сам веома конструктиван разговор са генералним секретаром Спортског друштва Црвена звезда. Разговарали смо и о кампу који се тренутно одржава овде у Грачаници, договорили смо да се сарадња настави и у будућност. Оно на шта сам јако поносан јесте да се велики број деце одазвао и да су веома срећни што су полазници школе пливања и ватерпола“, казао је Поповић.

Фудбалски клуб Црвена звезда 28. јула у 20.30 часова игра реванш меч квалификација за Лигу шампиона са фудбалским клубом Каират. Обавештаво родитеље да је одлазак спортске деце на утакмицу бесплатан.

На утакмици је дозвољено присуство 25.000 деце  узраста до 14 година, при чему је један пратилац (родитељ) дотвољен на десеторо деце.

Сви родитељи који желе, могу пријавити минимум десеторо деце на доле наведене мејлове и бројеве телефона.

 

Неопходно је доставити следеће информације:

-број деце које родитељ пријављује за одлазак и број родитеља пратилаца ( мах један родитељ на деседоро деце)

-име презиме родитеља пратиоца

-клуб у оквиру спортског друштва

-да ли  се очекује од Клуба организација превоза илине.

snezana.spasojevic@crvenazvezdafk.com или 066/8011361

dragana.banjeglav@crvenazvezdafk.com или 066/8011374

katarina.nikolovski@crvenazvezdafk.com или 066/8011372


Информативна служба
Општина Грачаница
 

Check Also

Петковић разговарао са породицом Николе Недељковића

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић данас је разговарао са породицом Николе Недељковића …