Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Српски народ са КиМ пружа снажну подршку председнику Вучићу у борби против организованог криминала

СЛ: Српски народ са КиМ пружа снажну подршку председнику Вучићу у борби против организованог криминала

Српски народ са Косова и Метохије пружа снажну подршку председнику Александру Вучићу у борби против организованог и сваког другог криминала, који је до 2012. године Србију и њене грађане држао као таоце тајкуна и лопова, саопштила је Српска листа.

“За Србе на Космету јачање Србије је јасан гарант опстанка и останка на овим светим просторима, на којима чувајући родну груду, чувамо корен сваког Србина и сваке Српкиње ма где они живели. А захваљујући борби председника Вучића тај корен је сваког дана јачи и снажнији”, наводи се у саопштењу.

Српска листа истиче да симултани напади на Србију и председника Александра Вучића споља и изнутра последица су чврстог става у одбрани Косова и Метохије и будућности српског народа.

“Удружени антисрпски и криминални елементи настоје да по сваку цену скрену Србију са пута на ком се налази, а који за наш народ значи бољи живот, економско и војно јачање наше земље, али и позиционирање на дипломатској карти света као земље која има углед и поштовање, како на истоку, тако и западу”, поручује Српска листа.

Check Also

Петковић: Потурањем лажног ,,нон – пејпера” о ЗСО, политичари у Приштини доказују да су ситни преваранати и фалсификатори

Да је политичка врхушка у Приштини ништа друго до дружина ситних превараната и фалсификатора, потврђује …