Главна / Вести / Србија / Интерес целог друштва jе да сви подрже борбу против мафиjе

Интерес целог друштва jе да сви подрже борбу против мафиjе

Председник Народне скупштине jе истакао да Народна скупштина апсолутно подржава борбу против мафиjе и организованог криминала.

Интерес целог друштва jе да сви подрже борбу против криминала и мафиjе, а не да се тражи начин за релативизациjу злочина и мафиjашких групациjа и да се то користи као средство за напад на државне органе коjи су управо водили бробу против криминала и мафиjе, изjавио jе председник Народне скупштине Ивица Дачић.

Гостуjући на Пинку, Дачић jе рекао да jе jедна ствар то што jе изjавио вођа организоване криминалне групе Вељко Беливук, а друга да ли ће неко то да узима као кредибилно.

Лидер СПС рекао jе данас, говорећи о међустраначком диjалогу, да се полако улази у фазу када се може очекивати постизање одређених договора.

Истакао jе да очекуjе да ће, до краjа ове недеље, бити настављен диjалог са представницима опозициjе, те додао да jе о томе разговарао са председником Србиjе Aлександром Вучићем.

Oдлуку одлазећег Високог представника у БиХ Валентина Инцка да наметне допуну закона коjом се забрањуjе и кажњава негирање геноцида Ивица Дачић види као потпуно непотребну и уперену против интереса српског народа.

“Oваj потез ниjе добар, jер jе иритантан и изазива поделе”, рекао jе Дачић.

Check Also

Вучић са Лајчаком о тешкој кризи на КиМ, у 18 часова се обраћа јавности

Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је са специјалним представником ЕУ за дијалог …