Главна / Друштво / Поповић гост на отврању ватерполо кампа у Београду

Поповић гост на отврању ватерполо кампа у Београду

Председник општине Грачаница Срђан Поповић присуствовао је свечаном отварању „Академије водених спортова Црвена звезда“ у Београду на базенима „25 мај“.

Свечаном отварању „Академије водених спортова Црвена звезда“ у Београду присуствовале су званице из света спорта, политике и привреде, међу њима су били председник општине Грачаница Срђан Поповић, градоначелник Будве Марко Бато Царевић, секретар Секретаријата за спорт културу, младе и сарадњу са НВО из општине Беране, Зоран Јојић и директор Спортског центра Мионица Жељко Радосављевић.

Пригодни поклони уручени су свим представницима градова, посебно је задовољство што је овај тренутак овековечен заједничком фотографијом председника Поповић и градоначелника Царевића са ватерполо асом Николом Рађеном, након чега су најавили лепу и блиствау сарадњу.

Прослављени ватерполиста Никола Рађен истиче да је ово наставак једне лепе сарадње.

„Ово је наставак сарадње између Општине Грачаница, председника Поповића и нас „Академије водених спортова Црвена звезда“, која је почела у мају ове године у Грачаници. Организовањем кампа школе пливања и ватерпола, доказали смо да Срби могу нормално да живе на Косову и Метохији и да тиме чине праву стар“, поручио је Рађен.

Данас је званично отворена „Академија водених спортова Црвена звезда“ у Београду на базенима „25 мај“. Камп промовише здрав сегмент живота, ствара потребу за здрављем и вежбањем, а основни програм је осмишљен за дечаке и девојчице непливаче и полупливаче, програм ватерполо тренинга могу похађати сви који савладају обуку пливања, а групе се формирају према годишту и способностима.

 

Извор: Наша Грачаница

Check Also

Невреме и пожар јуче у Грачаници

Невреме са јаким олујним ветром јуче у касним поподневним сатима задесило је Грачаницу. Јак ветар …