Главна / Вести / Косово и Метохија / Симић: Стојановић посегао за жалосним инструментом краткотрајне и јефтине политичко-медијске самопромоције

Симић: Стојановић посегао за жалосним инструментом краткотрајне и јефтине политичко-медијске самопромоције

Сујета и необуздана лична амбиција победиле су некадашњег члана  Српске листе Бранимира Стојановића.
Жеља за фотељом и политичком моћи биле су јаче од свести о значају јединства, важности српске политичке слоге и витално важне везе са Србијом, каже се у саопштењу потпредседника Српске листе Игора Симића.
“Стојановић је вођен личном сујетом на жалостан начин пао на испиту верности идеји српске слоге, демонстрирао да није тимски играч и да је неспреман да прихвати потребу за сталним променама унутар система, и што је посебно забрињавајуће неспреман на преиспитивање сопственог рада и одговорности за деловање на различитим високим позицијама, између осталог и позицији градоначелника Грачанице коју је већ обављао”, додаје се у саопштењу.
Стојановић је посегао за жалосним инструментом краткотрајне и јефтине политичко-медијске самопромоције истичући кандидатуру против јединствене Српске листе, а све у нади да би му глумећи дисидента на неком другом месту “скочила цена”, пошто већина политичких представника Српске листе из Грачанице, разочарани његовим досадашњим учинком нису желели да му укажу поверење. Али, ко још мари за вољу веће и вољу народа? Бранимир Стојановић свакако не.  Бранимиру желимо много више карактера и стрпљења, много мање сујете и грамзивости, чиме год се буде бавио даље у животу. Народ у Грачаници и сувише добро зна вредност српске слоге и јединства са нашом државом Србијом да би допустио да недозреле личне амбиције и грамзивост било ког појединца сломе снагу нашег тешком муком и бројним искушењима уједињеног народа.
Као бивши, високи функционер Српске листе Бранимир Стојановић, добро зна како се кадрира у Српској листи. И да се све одлуке доносе у консултацији са Београдом, као што је била и одлука да се кандидаје професорица Љиљана Шубарић. Али исто тако Стојановић добро зна да ово што ради је противно интересима српског народа у Грачаници, и да је својим деловањем дао подршку нашим непријатељима.

Check Also

Петар Петковић: Фон Крамон покушала да од Срба са КиМ направи легитимне мете у које је дозвољено пуцати

Нескривена албанска лобисткиња Виола фон Крамон покушала је вечерас да од Срба са Косова и …