Главна / Вести / Косово и Метохија / Због напада на младића у Бошњачкој махали, полиција привела укупно шест лица; двојица признали кривицу

Због напада на младића у Бошњачкој махали, полиција привела укупно шест лица; двојица признали кривицу

Поводом инцидента који се догодио 17. августа у Косовској Митровици, а у коме је једно лице српске националности претучено, косовска полиција саопштила је данас да је Истражна јединица Полицијске станице Митровица –Север, радећи на овом случају, досад привела укупно шест лица – три у својству осумњичених и три као сведоке.

“Међу двојицом осумњичених су косовски Албанци А. А. (2000) и  А. И. (2000). /Након прикупљених доказа, у присуству адвоката додељених по службеној дужности, осумњичени су у потпуности признали извршење кривичног дела и описали начин извшења” саопштено је из полиције.

Државни тужилац је осумњиченима одредио полицијско задржавања у трајању од 48 сати.

Подсетимо, у ноћи 17. августа, у 01 и 10х, у Бошњачкој махали, група младића напала је Србина М. Д.(2001) и нанела му телесне повреде на руци и у пределу ока. Повређено лице је пребачено у КБЦ у Косовској Митровици где му је указана лекарска помоћ. Из предострожности, повређени је задржан на одељењу хирургије,ради даље опсервације.

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Посматрачка мисија ЕУ: Избори били добро организовани, пропусти на северу КиМ

Шеф посматрачке мисије Европске уније на локалним изборима на Косову и Метохији Лукас Мандл, изјавио …