Главна / Некатегоризовано / Нестао старац из Страже, у потрагу се данас укључила и полиција

Нестао старац из Страже, у потрагу се данас укључила и полиција

Бошко Младеновић (92) из села Стража код Новог Брда нестао је пре три дана. О случају је обавештена полиција, а родбина се нада да је упркос хладном времену и киши старац нарушеног здравља ипак у животу.

 Родбина и мештани из засеока Мали Камен код Страже већ трећи дан трагају за несталим Бошком Младеновићем из овог села. Старац је у суботу 9. октобра, око три ујутру, изашао из контејнера у коме живео са млађим сином и више се није вратио. Случај нестанка полицији у Гњилану пријавио старији син Андреја.

У потрагу за Бошком Младеновићем, поред најближих, истог дана, укључили су се пријатељи и комшије.

„Сви се питамо где је могао да нестане. Прочешљали смо читаву околину. Посебно смо претражили сваки грм у махали Мали Камен и ништа. Деда Бошко је стар човек, кретао се споро, ногу пред ногу, по нашој процени није могао да умакне даље од 300 метара од куће“, прича за „Ризницу“ Горан Симијоновић из Страже.

Каже да се данас после 16 часова у потрагу за старцем укључила и косовска полиција, али да су мештани и родбина изгубили наду да залуталог старца могу пронаћи у животу.

Бошко је у привремено, са млађим сином нарушеног менталног здравља, након што им је кућа страдала у пожару, живео у контејнеру. Бригу о њима водио је старији син. Родбина не губи наду да је упркос лошем времену и хладноћи старац у животу и неуморно наставља потрагу за њим. 

Извор: https://riznica.net/

Check Also

Kурти упутио честитку поводом Васкрса

Премијер Kосова Аљбин Kурти упутио је честитке православним верницима који славе Васкрс. “Православни верници данас …