Главна / Култура / Јевтић: За филм “Тома”, након три приказивања у Грачаници, тражи се карта више

Јевтић: За филм “Тома”, након три приказивања у Грачаници, тражи се карта више

За тренутно најактелнији филм „Тома“ у грачаничком биоскопу, и после три приказивања, тражи се карта више. Филм ће бити приказиван онолико пута колико то публика захтева, истакао је гостујући у Јутарњем програму РТВ Грачаница, Бобан Јевтић уредник филмског програма Дома културе у Грачаници.

„Ново приказивање филма заказано је за четвратк у 19 часова, а филм ће поново бити приказиван уколико то публика тражи. Ово је један од најтраженијих и најгледанијих филмова до сада, а како бисмо публици приближили целу причу у холу Дома кулуре импровизовали смо и Томину кафану што је изазвало велику пажњу посетилаца, баш као и филм“, истакао је Јевтић.

Он је напоменуо да нас и у наредном периоду очекује богат филмски репертоар.

„У четврак нас очекује још једна премијера у питању је дечији филм „Мали шеф, породични бизнис“, а за нередну недељу планиране су још две, међу којима и филм „Веном 2“. До краја године наши посетиоци имаће прилику да погледају премијере домаћих остварења „Јужни ветар 2“,  „Небеса“ и још многих других “, нагласио је Јевтић.

Он је истакао да ће у новембру бити одржан Међународни филмски фестивал Косово и Метохија, а за 28. и 29. октобар планиране су “Ноћи српског филма”, када ће бити приказани филмови „Викенд са ћалетом“ и „Једини излаз“.

Поред тога, ускоро ће поново бити организован и путујући биоскоп, где ће најновија филмска остварења стићи и до најудаљенијих српских средина на КиМ, где за то постоје услови.

Check Also

У Лепосавићу завршен такмичарски део програма Фестивала сценског покрета и кореодраме

У Центру за културу „Сава Дечанац“ у Лепосавићу свечано је завршен такмичарски део програма Фестивала …