Главна / Вести / Косово и Метохија / Курти: Криминалне групе биће ухваћене
epa08210871 Kosovo's Prime Minister Albin Kurti attends a joint a press conference with his Albanian counterpart following their meeting in Tirana, Albania, 11 February 2020. Albin Kurti is on an official visit to Albania. EPA-EFE/MALTON DIBRA

Курти: Криминалне групе биће ухваћене

epa08210871 Kosovo’s Prime Minister Albin Kurti attends a joint a press conference with his Albanian counterpart following their meeting in Tirana, Albania, 11 February 2020. Albin Kurti is on an official visit to Albania. EPA-EFE/MALTON DIBRA

Премијер привремених институција у Приштини Аљбин Курти изјавио је да је данашња акција Косовске полиције била усмерена против шверцера у Приштини, Пећи и у северном и јужном делу Косовске Митровице.

Он је на свом Фејсбуку написао да је Косовска полиција јутрос покренула операцију претреса неколико локација у Пећи, Приштини и Митровици, као и да је она производ координисане акције полиције и Тужилаштва, преноси коха.

“Одузета је роба која представља доказни материјал. Криминал и криминалне групе се неће толерисати и биће ухваћени. Борићемо се против кријумчарења”, написао је Курти.

Он је позвао грађане северног дела косовске Митровице да остану мирни и како је рекао не наседају на писање медија у Србији.

Check Also

Петковић: ЕЕАС да заузме одлучнији став и спречи Куртијев ратоборни поход

Опредељење Београда и председника Александра Вучића за дијалог и решавање проблема на Косову и Метохији …