Главна / Вести / Косово и Метохија / Телеком Србија одлично послује на Косову и Метохији

Телеком Србија одлично послује на Косову и Метохији

Директор Телекома Србија Владимир Лучић рекао је данас да компанија веома успешно послује на Косову и Метохији, што показују велики раст прихода, корисника и броја запослених. “Што се тиче телевизије, приближавамо се бројки од 30.000, иако смо пре само четири године имали 2.500 корисника. Корисници фиксног, интернета и телевизије стварно могу да буду задовољни квалитетом који им пружамо”, изјавио је Лучић.

Он је за ТВ Мост додао да се број запослених у последње четири године повећао за више од 100 и поручио да компанија има амбициозне планове за даље ширење на КиМ са жељом да постане највећи оператер у свим услугама.

“Циљ нам је да будемо лидери у овом делу југоисточне Европе. Проширили смо пословање на Северну Македонију, ускоро ћемо пустити мобилну и телевизијску понуду и у Немачкој и Швајцарској”, навео је директор Телекома.

Лучић је истакао да је у последњих неколико дана поводом инвестиције на Косову било напада од стране, како тврди, нелојалне конкуренције у Србији.

“Јунајтед група по ко зна који пут злоупотребљава свој доминантни положај у телевизији, пошто има преко 40 одсто тржишног учешћа, и преко својих канала континуирано напада све наше инвестиције ширећи лажне информације”, рекао је Лучић.

Према његовим речима, због тога су поднете пријаве на две адресе – у Србији и Швајцарској, и он очекује да ће их Телеком добити.

Извор: ТВ Мост, Танјуг

Check Also

Починилац троструког убиства у Глођану и даље у бекству

Полиција и правосудни органи и даље трагају за маскираном особом која је калашњиковим убила два …