Главна / Друштво / Мицић: Поверење наших слушалаца је наш највећи успех

Мицић: Поверење наших слушалаца је наш највећи успех

Иако је те 1999. године био успех основати један медиј на српском језику, наш највећи успех је поверење наших слушалаца и то што смо пуне 22. године најслушанији Радио на простору Косова и Метохије и  што смо успели да данас имамо и свој ТВ канал, рекао је координатор РТВ Грачаница Саша Мицић, гостијући у Јутарњем  програму, поводом двадесет друге  годишњице од почетка рада Радио Грачанице.

“Није проблем отворити Радио, проблем је бити одржив, а ми у томе успевамо већ пуне 22 године и поред доба модерне технологије, интернета, телевизије и   паметних телефона.  То је показатељ да вредно радимо и да смо стекли поверење наших слушалаца својим квалитетом”, казао је Мицић.

Координатор РТВ Грачаница захвалио се на честиткама поводом рођендана Радио Грачанице, које су нашој медијској кући упутили директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић и директорка Мреже МОСТ Слађана Иванчевић и истакао да јен њихова подршка додатни мотив да у будућности радимо још  квалитетније.

Он је истакао да је бити на челу једне овакве медијске куће, каква је Радио Грачаница велика одговорност.

“Када смо почели са радом били смо смештени у просторији која је имала 36 квадрата. Данас наша зграда има 600 квадрата, много квалитетнију опрему за рад, а врхунац нашег успеха је и то што смо, пре 5 година  уз помоћ тадашњег директоран Канцеларије за КИМ и наше директорке Слађане Иванчевић,  успели да отворимо  и  Телевизију Грачаница, што те 1999. године нисмо могли ни да сањамо”, казао је Мицић.

Он је додао да је кроз наш Радио прошло много младих новинара који су данас веома успешни у свом послу у другим медијским кућама.

“Сви они оставили су по неки печат у нашем раду, а велики допринос дале су и наше колеге Славиша Јовановић и Драган Јефтић, који на жалост више нису са нама”, рекао је Мицић.

Мицић је захвалио и радницима Радио Телевизије Грачаница, који су својим радом и залагањем допринели да наш програм буде квалитетан, да наше слушаоце, а  сада и  гледаоце Телевизије Грачаница правовремено и тачно информишемо о свему што се дешава у нашем окружењу и шире, а слушаоцима и гледаоцима Радио Телевизије Грачаница поручио је да ћемо се и у наредном периоду трудити да својим радом  оправдамо њихово поверење.

 

 

Check Also

Лајчак: Добра размена мишљења са представницима Еулекса и Кфора

Специјални представник Европске уније Мирослав Лајчак састао се, током посете Косову, и са високим званичницима …