Главна / Вести / Косово и Метохија / СНС обележава страначку славу, присуствује председник Вучић

СНС обележава страначку славу, присуствује председник Вучић

У просторијама на Новом Београду, у присуству функционера и чланова странке, СНС данас обележава страначку славу, Свету Петку.

Обележавању славе присуствовао је и председник Србије и СНС Алексндар Вучић, а домаћин славе је ове године функционер СНС Владимир Орлић.

“Наша заштитница Света Петка окупила нас је поново на данашњи дан, на најбољем месту, да заједно погледмо период иза нас и време пред нама, оно што је било између претходне славе и данашњег дана”, рекао је Орлић.

Он је оценио да је то било време напорног рада, и за народ и за државу.

“Време великих и тешких изазова за цео свет, а за нас овде, време велике захтевне борбе, којој смо приступили са великом вољом, без резерви и калкулација, баш онако како нас је сопственим примером наш председник Алексндар Вучић научио и упутио да једино има смисла борити се”, рекао је Орлић.

Он је навео да смо као народ показали да смо били достојни те борбе и да нисмо заборавили да и даље умемо да будемо најбољи и највреднији када је најтеже.

Орлић је рекао да је прошла година била тешка, али да је Србија остварила економски раст међу највећим у Европи.

“То смо изборили и боримо се да ту вртсу успеха и ове године поновимо”, истакао је Орлић.

Он је додао да се држава борила за живот и здравље, новим болницама, лековима вакцинама.

Како је приметио, свет препознаје резултате Србије и на томе јој честита, док и даље има оних који би, како каже, желели да виде Србију слабу као некада, уместо снажне као што је данас.

Традиционалном ломљењу колача у седишту СНС присуствовали су и премијерка Ана Брнабић, министар спољних послова Никола Селаковић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, заменик градоначелника Горан Весић, министар унутрашњих послова и лидер Покрета социјалиста Аександар Вулин…

Check Also

Филиповић: Чекам позив суда поводом ухапшеног младића на Газиместану

Никола Недељковић из Београда који је јуче ухапшен на обележевању Видовдана на Газиместану налази се …