Главна / Друштво / Пријаве за десети “ГРАФЕСТ” у току

Пријаве за десети “ГРАФЕСТ” у току

Десети међународни фестивал документарног филма и телевизијских форми „ГРАФЕСТ“ одржаће се од 29. новембра до 1. децембра 2021. године у Дому културе „Грачаница“.

Телевизијске и самосталне продукције, као и независни аутори могу  да пријаве своје документарне филмове и сродне документарне телевизијске форме (репортаже, емисије, прилоге) произведене после 01. јануара 2016. године. Нема ограничења у трајању (минутажи), али број пријављених радова које појединачна продукција може да пријави не сме да премаши десет.

Рок за пријављивање је 16. новембар 2021. године.

Попуњене и потписане пријаве можете послати на имејл адресу Дома културе (domkulturegracanica@gmail.com). Формулар је направљен тако да се сва поља могу попунити електронски, као и електронски потписати. Могуће је и попуњену пријаву одштампати, својеручно потписати и послати је скенирану мејлом, поштом или лично у Дом културе „Грачаница“.

Поред такмичарског дела програма, за који се радови бирају путем конкурса, постоји и ревијални део програма у којем се приказује свега неколико пажљиво одабраних филмова из домаће и европске модерне документаристике, по избору селектора

Саопштење, Дом културе Грачаница

Check Also

Арлов са Петковићем о пројектима Одбора Српске за помоћ Србима на Косову

  Председник Одбора Републике Српске за помоћ Србима на Косову и Метохији Милорад Арлов састао …