Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић поводом Дана Радио Косовске Митровице : Да вам истина и правда буду водиље

Петковић поводом Дана Радио Косовске Митровице : Да вам истина и правда буду водиље

Поводом 39 година постојања и рада Радија Косовска Митровица честитку је упутио и директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић.

Поштована госпођо Фићовић,

У име Канцеларије за Косово и Метохију и своје име, Вама, члановима редакције и свим запосленима честитам 39. годину постојања и успешног рада Радија Косовска Митровица.

Поштујући високе стандарде професионалног, радијског новинарства, више од три деценије Радио Косовска Митровица доприноси објективном и квалитетном информисању грађана. Ваша извештавања о политичким и културним догађањима, али пре свега о свакодневном животу нашег народа у покрајини, као и подршци државе Србије, од немерљивог су значаја.

Квалитет програма и углед у народу утемељени су на преданом раду и високом професионализму ваше редакције, што ће, сигуран сам, бити разлог да и надаље будете слушана и омиљена радио станица на Косову и Метохији.

Желим вам да и у наредним годинама будете професионални, да вам истина и правда буду водиље, а судбина српског народа на Косову и Метохији и залагање за мир и толеранцију, свакодневне теме.

Срећан рођендан!

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Петковић обишао шесточлану породицу Гогић у Великој Хочи

Директор Канцеларије  за Косово и Метохију Петар Петковић борави у дводневној посети  у јужној српској …