Главна / Вести / Косово и Метохија / Слађана Иванчевић Радију Kосовска Митровица: На висини задатка већ 39 година – увек на правом месту и у право време

Слађана Иванчевић Радију Kосовска Митровица: На висини задатка већ 39 година – увек на правом месту и у право време

Поводом обележавања 39 година од оснивања Радија Kосовска Митровица, честитку запосленима и слушаоцима, данас је упутила директорица ЈП „Мрежа Мост“ Слађана Иванчевић.

Иванчевић је истакла да је у протеклих скоро четири деценије, Радио Kосовска Митровица увек био на висини задатка – на правом месту у право време.

„Kористим прилику да вам честитам овај врло важан датум – чак 39 година врло успешног рада , успешног програма, добре комуникације са слушаоцима на простору наше јужне покрајине. Одрадили сте, за све ове године, веома квалитетан и добар посао. Увек сте били на висини задатка , увек тамо где треба – на правом месту и у право време. Наши слушаоци то сигурно знају да цене и ја се надам да ће и будући ваш рад бити исто тако успешан, као и до сада и да ће трајати још много година“ рекла је Иванчевић.

Директорица ЈП „Мрежа Мост“ је изразила жаљење што, услед лоших епидемијских прилика, данас нисмо у могућности да овај дан обележимо како смо навикли, али уједно је изразила задовољство због појачања које ће редакција Радија Kосовска Митровица добити у виду подмлађивања кадра.

„Kористим прилику да честитам и да поздравим нашег новог колегу Филипа Вучковића, и да му пожелим добродошлицу у јато Радија Kосовске Митровице. Он је дуго са нама, али сада на онај прави начин. Желим му добродошлицу и надам се да ће допринети раду Радија Kосовска Митровица, да буде још бољи“ поручила је Иванчевић.

Иванчевић је захвалила колективу радија на труду, раду и доприносу који даје јавном предузећу „Мрежа Мост“.

Извор: Радио Kосовска Митровица

Check Also

СЛ: Предузети све мере и заштитити живот председника Александра Вучића

Српски народ са Косова и Метохије је дубоко забринут због информација, до којих су дошле …