Главна / Вести / Косово и Метохија / Лепосавић: Представници општине Инђија уручили ученицима школску опрему

Лепосавић: Представници општине Инђија уручили ученицима школску опрему

Представници општине Инђија уручили су данас ученицима ОШ Лепосавић 66 комплета школске опреме за први разред. Укупна вредност донације је 10 хиљада евра, односно око 15 хиљада динара по пакету.

Уручивање пакета са школским прибором за прваке у Лепосавићу било је планирано за први септембар, али за поклоне никада није касно.

“Када видите колико се деца обрадују сваком поклону, то је нешта најискреније, то је њихов осмех. Сарадња општине Инђија и општине Лепосавић је на високом нивоу. Ово није крај, имамо још акција”, рекао је председник општине Инђија Владимир Гак.

Ово је била и прилика да се гости из Инђије упознају са животом људи у овој општини.

“Захваљујући нашој држави Србији ми смо се трудили да обезбедимо адекватне услове за боравак деце и наставног особља у школама. Наставићемо и даље да улажемо у наше школство и образовање. Још једном хвала нашим пријатељима из Инђије, верујем да ћемо ову сарадњу наставити”, поручио је Зоран Тодић, градоначелник Лепосавића.

За децу је ово велики дан, припремљено је 66 пакета, рекла је Силвана Маговчевић, директорица ОШ Лепосавић.

Представници општине Инђија долазе на КиМ бар једном годишње било да је у питању сарадња или помоћ. Посета којом су обрадовали малишане ОШ у Лепосавићу друга је ове године.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Боранијашевић: Цене школарина непромењене осим на Медицинском факултету, очекују се квоте за упис у нову школску годину

Пред крај школске 2021/ 22.године, Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, врши …