Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић поручио Вељи: Од када сте на власти одиграло се 126 инцидената

Петковић поручио Вељи: Од када сте на власти одиграло се 126 инцидената

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић одговорио је на Твитеру шефу кабинета косовске председнице Вјосе Османи Бљериму Вељи подсећајући да се од доласка Османијеве на власт одиграло 126 инцидената и да њему шест пута није дозвољен улазак на Косово и Метохију.

Веља је претходно објавио пост у којем је навео да је “визија регионалне сарадње Србије да примени двоструке стандарде за Косово легализовањем баријера за слободу кретања људи и робе”.

“Ако сте заинтересовани за регионалну сарадњу, признајте Косово и посветите се успеху Берлинског процеса”, написао је Веља на Твитеру уз коментар: “Петковићу лажеш као пас”.

Веља је заправо реаговао на саопштење Петра Петковића у којем он тврди да је потенцијал “Отвореног Балкана” препознат од САД и ЕУ, као и да Приштина малтретира и прогони Србе.

Петар Петковић је одговорио Вељи да се тако “одговара Србији када сте нервозни”.

“Десило се 126 инцидената од када сте дошли на власт. Помињете слободу кретања, а спречили сте ме шест пута да уђем на територију КиМ”, написао је Петковић и додао: “Важно је да сте ме добро разумели, јер вам српски иде добро”.

Check Also

Вучић посетио Драгишу Гаљка, рањеног Србина са КиМ

Председник Србије Александар Вучић посетио је данас у Ургентном центру Клиничког центра Драгишу Гаљка којег је …