Главна / Друштво / Радојевић и Хоџић честитали Божић по Грегоријанском календару

Радојевић и Хоџић честитали Божић по Грегоријанском календару

Градоначелник општине Северна Митровица Милан Радојевић пожелео је данас срећан  Божић свим верницима и свештенству који овај празник славе по грегоријанском календару.

“Свим верницима који данас прослављају, желим срећан и испуњен Божић, прославите га у здрављу, весељу и са миром у срцу. Нека овај и сви наредни дани покажу нашу снажну посвећеност ка истинским вредностима, међусобном разумевању и толеранцији”, поручио је Радојевић.

И заменица градоначелника Северне Митровице, Адријана Хоџић, упутила је честитку поводом Бадњег дана и Божића, свим верницима римокатоличке веросиповести који славе тај празник по Грегоријанском календару.

„У име општинске администрације и своје име, свим верницима који најрадоснији хришћански празник славе по Грегоријанском календару, честитам Бадњи дан и Божић, уз жељу да ове благе дане проведу у добром здрављу, радости, љубави са својим ближњима, породичном миру и комшијској слози”, стоји у честитки Адријане Хоџић.

Уз примарну мисију неговања верских осећања, у континуитету заједно унапређујемо трајне вредности – мултиетнички и мултикултурални склад, богатство различитости и једнакост међу људима и народима.

Извор: ТВ Мост

 

Check Also

У Грачаници промовисана књига проф. др Стојана Секулића “Косовска хроника Томислава Секулића”

Познаваоци лика и дела Томислава Секулића имали су прилике да се, у великој сали Дома …