Главна / Вести / Косово и Метохија / Канцеларија за КиМ даривала прворођене бебе у 2022. години у Косовској Митровици и Грачаници

Канцеларија за КиМ даривала прворођене бебе у 2022. години у Косовској Митровици и Грачаници

Kанцеларија за Kосово и Метохију у сарадњи са привременим органима Kосовска Митровица и Приштина са седиштем у Грачаници даровала је данас прворођене бебе у новој 2022. години.

Kристина Kрстић из Доње Гуштерице на свет је донела здравог дечака у Грачаници, а представници Kанцеларије за KиМ и председник Привременог органа Новак Живић уручили су јој новчани поклон у износу од 100.000 динара, као и пакет помоћи за прве бебине дане.

Живић је родитељима пренео поздраве директора Kанцеларије за Kосово и Метохију Петра Петковића и истакао да ће држава Србија и Kанцеларија за Kосово и Метохију увек бити уз свој народ на KиМ.

Подршку и поклон у виду беби пакета и нових колица прворођеном дечаку у Kосовској Митровици у своје и име директора Kанцеларије за KиМ Петра Петковића пренео је председник Привременог органа општине Kосовска Митровица Александар Спирић.

Он је истакао да и данашњи дан показује дух тимског рада и заједничког прегнућа директора Kанцеларије за КиМ и Привременог органа у помоћи српском народу у покрајини.

Саопштење

Check Also

Петковић: Стано чита само оно што му одговара

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић оценио је да портпарол ЕУ Петер Стано …