Главна / Вести / Косово и Метохија / У Грачаници за три дана рођено шест беба

У Грачаници за три дана рођено шест беба

Радна атмосфера, озарена лица лекара и медицинског особља и плач новорођених беба најлепша је слика која је данас дочекала екипу РТВ Грачаница. Начелник гинеколошког одељења КБЦ Приштина-Грачаница проф. др Ненад Шуловић не крије задовољство чињеницом да су и мајке и бебе у одличном општем стању и да су све бебе по рођењу добииле одличе оцене.

 

„За нас се празници настављају и рођење оволиког броја беба за само три дана за све нас на гинеколошком одељењу је прави празник, а још више нас радује чињеница да ћемо у току даанашњег дана имати имати још једну, а можда и више беба“, истакао је проф. др Шуловић.

Неонатолог др Соња Зарковић каже да је слика пуних боксова беба нешто најлепше за њу и све њене колеге и да се нада да ће они увек бити пуни.

„За нас је највећа срећа да су и мајке и бебе у одличном општем стању и да су нам бебе добиле одличне оцене по рођењу“, каже др Зарковић.

Радосну вест из Грачанице на друштвеним мрежама поделио је директор Канцеларије за КиМ др Петар Петковић, који је честитао породицама новорођених беба и најавио да их, поред финасијке помоћи коју ће добити по новим мерама које је недавно усвојила Влада Републике Србије, од Канцеларије за Косово и Метохију очекује и додатна помоћ у износу од 10.000 динара.

Check Also

Радници Дома здравља “Доња Гуштерица” кренули су пешице пут Грачанице на мирни скуп подрше Србима на северу КиМ

У знак подршке Србима на северу КиМ у центру Грачанице ће бити одржан мирни протест …