Главна / Вести / Косово и Метохија / Ученицима и просветним радницима председница Шубарић честитала школску славу

Ученицима и просветним радницима председница Шубарић честитала школску славу

„Негујући и чувајући своје име, писмо, традицију и сећање на првог српског просветитеља свим ученицима и просветним радницима, честитам школску славу Светог Саву“, каже се у честитики председнице општине Грачаница проф. др Љиљане Шубарић упућене ученицима и просветним радницима поводом школске славе.

„Учите и радите, будите бољи и од ваших учитеља и наставника и од ваших родитеља, спремајте се за велике ствари и мислите на будућност, али никада не смете заборавити своје корене и традицију, јер само тако драга децо, Савини ђаци, ви можете усправно корачати напред“, поручила је председница Шубарић свим ученицима.

„Поштовани просветни радници, ви сте баштиници настојања великог српског просветитеља, првог српског архиепископа, утемељивача нашег цивилизацијског оквира. Ваш рад је велика одговорност, али пре свега то је част, коју имате, коју вам као друштво указујемо. Сваке школске године поверавамо вам одговорност за нашу децу, за нашу будућност. Примите наше искрене честитке уз уверавања да у вашем настојању, да достојно баштините рад Св. Саве, нећете бити сами“, каже су честитки председнице Шубарић.

„Још једном, у име Општине Грачаница и у моје лично име, честитам вам школску славу Св. Саву“.

Check Also

Канцеларија за КиМ и ове године подржаће учешће произвођача са КиМ на Београдском манифесту

Канцеларија за Косово и Метохију подржаће ове године учешће туристичких организација, породичних винарија и малих …