Главна / Политика / Вучић и Харченко о билатералним односе, КиМ и актуелним регионалним темама
Beograd, 12. februara 2020.- Predsednik Srbije Aleksandar Vucic (D) sastao se danas sa ruskim ambasadorom u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harcenkom (L). Predsednik Srbije je na instagram nalogu "buducnostsrbijeav" objavio fotografije susreta sa ruskim ambasadorom na Andricevom vencu. FOTO TANJUG/ INSTAGRAM PROFIL "BUDUCNOSTSRBIJEAV"/ nr

Вучић и Харченко о билатералним односе, КиМ и актуелним регионалним темама

 

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка, са којим је разговарао о темама везаним за билатералне односе, као и о актуелним регионалним и глобалним темама.

Председник Вучић и амбасадор Боцан-Харченко су истакли спремност двеју земаља за блиску сарадњу по читавом спектру питања, изразивши задовољство константним јачањем економске сарадње. У том смислу су разговарали о будућој размени посета званичника двеју земаља.

Двојица саговорника су разговарали о ситуацији на истоку Европе и амбасадор Боцан-Харченко је обавестио председника Вучића о разговорима које Руска Федерација води са САД и НАТО. Председник Вучић је указао на питања везана за ситуацију на Косову и Метохији, наводи се у саопштењу службе за сарадњу са медијима председника Републике.

Извор: ТВ Мост, саопштење

Check Also

Вулин одговорио Хилу: Не тражите на силу да се Срби определе

Не тражите на силу да се Срби определе, можете бити повређени нашим избором, изјавио је …