Главна / Друштво / “Монтевидео: Видимо се” у Грачаници

“Монтевидео: Видимо се” у Грачаници

monteee-519x300Нови филм Драгана Бјелогрлића „Монтевидео: Видимо се!“ биће приказан у Грачаници, у Дому културе, у уторак 14.01.2014. у 13часова.  Један дан пре београдске премијере публика у Грачаници имаће прилику да погледа наствак најгледанијег и једног од најпопуларнијих српских филмова. Гостујући у јутарњем програму радио Грачанице директор галерије у Дому културе у Грачаници Небојша Јефтић истакао је да је овај догађај од великог значаја како за рад Дома културе тако и за мештане.

„Јако је значајно за нас што имамо прилику да први прикажемо други део филма Монтевидео „Видимо се“. Премијера филма је 15. јануара у Сава центру у Београду, а ми имамо част да предпремијера буде код нас, само дан раније. Због велике заинтересованости публике карте за прво приказивање су већ распродате, па смо зато одлучили да исто поновимо у 16 часова како би смо удовољили нашим мештанима. Улаз је слободан, потребно је само набавити карте како би се обезбедила места у сали“, рекао је Јефтић.

Јефтић је гостујући у нашем програму истакао да мештани општине Грачаница могу рећи да коначно имају и биоскоп.

„На нама је да се трудимо да се овакви и слични догађаји понове. Већ сада можемо рећи да смо доста тога припремили или је у плану за текућу годину, потрудићемо се да све планирано реализујемо и наравно обавестимо мештане на време о свим догађајима“, рекао је Јефтић.

Публици у Грачаници, после пројекције филма Монтевидео „Видимо се“, поклониће се Драган Бјелогрлић и говорити о фиму заједно са екипом глумаца, а предвиђено је фотографисање са глумцима и подела аутограма.

„Нажалост, још увек не знамо ко ће све од глумаца доћи, поред Бјелогрлића, али главна екипа на радост и одушевљење наших мештана ће бити ту, а после приказивања филма сви који желе моћи ће да се фотографишу са глумцима, док ће новинари моћи да разговарају са редитељем о филму“, рекао је Јефтић за наш програм.

Дом културе је доставио Радио Грачаници десет карата, тако да ће првих пет слушаоца добити по две карте за премијеру филма Монтевидео „Видимо се“.

 

Check Also

Ружић: Не очекујем драматична повећања школарина

У овом периоду године полагање завршних испита и упис у средње школе и на факултете …