Главна / Вести / Косово и Метохија / Опљачкана породица Стевић из Грачанице

Опљачкана породица Стевић из Грачанице

 

Непознате особе опљачкале су синоћ кућу Драгољуба Стевића из Грачанице и однели новац и златан накит, а ово није први пут да се породица Стевић нађе на мети лопова.
Стевић је за Косово онлајн испричо да су по повратку кући он и супруга затекли отворене прозоре на дневној и спаваћој соби на спрату. Када су ушли у кућу ствари су биле испретуране, а гардероба разбацана по поду.
“Одмах сам установио да ми је однет новчаник са банковним картицама и 300 евра у готовини, као и златан накит у вредности од најмање 400 евра.То мало пара које сам сакупљао за магнетну резонанцу они су однели. Трећег августа ми је заказана операција кука у Нишу. Шта ће даље да буде, не знам, али ово што се нама ради је страшно”, испричао је Драгољуб Стевић.

Новембра 2020. године ова породица је први пут опљачкана. Тада су лопови однели новац у вредности од 500 евра и нешто од златног накита.

Стевић истиче да су му полицајаци и форензичари након увиђаја пренели да нема отисака прстију и да су пљачкаши користили рукавице.

Извор: Косово онлине

Check Also

Петковић: Kвинта да уложи енергију у формирање ЗСО, а не да убеђује Србе да пристану на живот у лажној држави

Директор Kанцеларија зе KиМ Петар Петковић је рекао да је данас прилика да још једном …