Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа никада није подржала иједну одлуку која је противна интересима српског народа

Српска листа никада није подржала иједну одлуку која је противна интересима српског народа

Све док Српску листу нападају Аљбин Курти и Рада Трајковић то показује да смо на правом путу и да српски народ на изборима зна да Рада са Савског венца не размишља о српском народу већ како да заради који евро на муци сопственог народа, као што је било у прошлости – наводи се у саопштењу Српске листе.
Радост Раде са Савског венца због намере Куртија да највиђеније српске домаћине и представнике српског народа уклони са Косова и Метохије лажним оптужницама, говори у прилог чињеници да су њене изјаве део синхронизоване акције Приштине да ослаби север и читав српски народ.
Желимо да јасно укажемо нашем народу, Српска листа никада није подржала иједну одлуку која је противна интересима српског народа, јер да јесмо не би наши највиши политички представници били на тајним списковима Приштине. А у то име се поставља питање како то да Рада Трајковић је борац за Србе а Курти је подржава на изборима а члановима Српске листе прети хапшењима?
Оптужбе Приштине против виђенијих Срба, и наших градоначелника јер су чували свој народ, чували мир и наша огњишта никада неће од њих начинити криминалце као што сикће Рада са Савског Венца већ праве лидере који се брину о овом народу у тешким временима – наводи Српска листа.

Check Also

У Грачаници одржан протест подршке Србима са севера Космета

Велики број мештана Грачанице и околних места, са целе територије ове општине окупио се данас …