Главна / Друштво / ТО Грачанице и ове године организује бесплатну обуку конобара

ТО Грачанице и ове године организује бесплатну обуку конобара

У склопу пројекта “Промоција и одрживи развој туризма у општини Грачаница 2022” који финансира општина Грачаница, а у циљу побољшања квалитета услуга у локалним угоститељским објектима и побољшање могућности запошљавања за младе који живе на територији општине Грачаница, Tуристичка организација Грачанице и ове године организује бесплатну обуку конобара.

ТО Грачанице позива све заинтересоване особе и угоститеље да се пријаве за обуку конобара која ће се одржати у периоду од 06.06. до 13.06.2022. године.

Сви угоститељи који желе да побољшају квалитет услуге и заинтересовани су за обуку конобара као и незапослена лица, могу се пријавити сваког радног дана од 9 до 15 часова, најкасније до 03.06.2022. године путем имејл адресе: konkurs.tog@gmail.com, или на број телефона: +38138748267, такође можете доћи лично у просторије ТО Грачанице, које се налазе у згради Тржног центра на трећем спрату.

Обука ће се састојати из теоријског и практичног дела, а након реализованог наставног плана и завршене обуке полазници полажу завршни испит. Свим учесницима је обезбеђена потребна литература за полагање испита. Полазници обуке који положе завршни испит на крају добијају сертификат.

Обука је предвиђена за 10 незапослених који су заинтересовани за рад на позицији конобара. Обука за незапослене је бесплатна. Могу  се пријавити сви заинтересовани између 16 и 35 година, а посебно охрабрујемо жене и припаднике ромске заједнице да се пријаве за обуку.

Извор: Саопштење, ТОГ

Check Also

Петковић разговарао са породицом Николе Недељковића

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић данас је разговарао са породицом Николе Недељковића …