Главна / Друштво / Петковић данас и сутра борави на Косову и Метохији

Петковић данас и сутра борави на Косову и Метохији

Директор Канцеларије за Косово и Метохију др Петар Петковић боравиће у понедељак, 23. маја и у уторак, 24. маја на Косову и Метохији.

У понедељак, у 12:30 сати директор Канцеларије за Косово и Метохију обићи ће у Ораховцу социјално угрожену породицу Шарић и том приликом ће браћи Љубиши и Драгану уручити помоћ, коју је обезбедила је Канцеларија за Косово и Метохију.

У 13.15 Петковић ће поздравити мештане Велике Хоче (на уласку у место, код Споменика)

У 13:30 сати, у Великој Хочи, директор Петар Петковић обићи ће стоматолошку амбуланту, где ће разговарати са запосленима који недавно засновали радни однос.

Након обиласка стоматолошке амбуланте, предвиђено је да директор Канцеларије за Косово и Метохију обиђе Дечанску виницу, а после тога, у 14:15 сати, посетиће шесточлану породицу Гогић, а у 14:45 сати Петковић ће посетити шесточлану, социјално угрожену породицу Михајловић.

У 15:30 сати директор Петковић ће обићи село Новаке код Призрена, где ће разговарати са повратницима о њиховим проблемима и потребама.

Медији ће моћи да испрате све наведене догађаје.

У уторак, другог дана посете, директор Петар Петковић, заједно са владиком рашко-призренским и косовско-метохијским Теодосијем  присуствоваће у Призрену обележавању Славе Призренске Богословије, Свети Кирило и Методије, које ће започети у 9 сати, литургијом у цркви Светог Ђорђа, а наставиће се свечаним програмом.

Посету Косову и Метохији директор Канцеларије за Косово и Метохију др Петар Петковић завршиће у 16:30 сати обиласком цркве Богородице Љевишке.

И ове догађаје медији ће моћи да испрате у целости.

Извор: Саопштење

Check Also

Тужилац Маљоку: У Штрпцу се уклањају сигурносне камере

На више локација у Штрпцу полиција од раног јутра по налогу суда и тужилаштва у …