Главна / Друштво / Канцеларија за бесплатну правну помоћ у Грачаници пружа помоћ у решавању многих спорова

Канцеларија за бесплатну правну помоћ у Грачаници пружа помоћ у решавању многих спорова

Агенција за пружање бесплатне правне помоћи већ годинама функционише у Грачаници и пружа сваки вид правне помоћи људима који су лошијег материјалног стања, а којима је помоћ потребна.

Канцеларија за бесплатну правну помоћ пружа нашим суграђанима помоћ у зависности од постојећег проблема у писању молби, жалби, тужби, односно пружа помоћ у свим областима правних послова, изјавила је, гостујући у Јутарњем програму Радио Грачанице, службеница ове Канцеларије у Грачаници Ивана Стојановић.

„Наша канцеларија пружа сваки вид  помоћ у обласима управног, грађанског, кривичног права и од недавно и извршног права. Морам да напоменем да су проблеми из области грађанског права код нас најзаступљенији и ја сам веома задовољна досадашњим бројем решених случајева“, нагласила је Стојановићева и додала да службеници агенције испрате сваки поступак до краја.

Право на бесплатну правну помоћ имају лица који живе на територији општине Грачаница, која су корисници социјалне помоћи или лоше финансијске ситуације, а узима се у обзир могућност успеха сваког захтева.

Како би што бољу помоћ пружали клијентима службеници ове Канцеларије константно посећују семинаре и раде на што бољој едукацији и информисаности када су правни послови у питању.

Канцеларија за бесплатну правну помоћ се налази у згради Тржног центра у улици Цара Лазара у Грачаници и ради сваког радног дана од осам до шеснаест часова.

Check Also

Укупно 560 слободних места за упис у средње школе на централном Космету

Завршни испит за осмаке у централном Космету полагало је нешто више од 300 матураната, а …