ДруштвоКосовоЛокалнеНасловнаСпорт

Отворен терен за баскет 3×3 у Грачаници

Мештани Грачанице добили су нови спортски терен за баскет 3×3 који ће значити како млађој тако и старијој популацији. Званичном отварању терена присуствовали су и председница Општине Грачаница Љиљана Шубарић, заменик председнице Игор Аритоновић, као и директор Одељења за омладину и спорт Душан Цвејић.

“Данашње отварање новог терена за баскет 3×3 је само мали знак пажње за нашу децу и омладинце који су наша будућност. Овај терен уједно је и порука да је њихова општина и Одељене за омладину и спорт ту да им створи што боље услове за бављење спортом и њихово здравије одрастање. Ми смо ту да подржимо сваку добру идеју која је у корист здравог начина живота наших најмлађих и смем да обећам да нећемо стати са подршком и да ћемо и у другим местима урадити све што је потребно. Као што сам и рекао да сам око себе окупио тим млади и паметних људи којима идеје не мањкају, а са друге стране захваљујући председници општине проф. др Љиљани Шубарић и заменику председнице Игору Аритоновићу који препознају значај наших идеја данас
отварамо овај терен код новог дечијег обданишта и овај терен је доказ да смо одлучни у намери да мењамо спортску слику општине Грачаница. Верујем да ћемо успети у томе”, рекао је Душан Цвејић директор Одељења за омладину и спорт.

Ово ће бити још једна прилика за припаднике млађих генерација да обогате своје спортске активности.

Директори општинских одељења и представници општине одиграли су пријатељску утакмицу као пример млађим генерацијама које су биле присутне.

Општина Грачаница наставиће и у будуће улагања у изградњи терена за спорт и рекреације и у другим местима.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон