Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛокалнеНасловна

Мештани Сушице и Новог Бадовца пети дан без воде

На температурама које ових дана достижу и до 40 степени мештани села Сушице и Новог Бадовца већ пети дан су без воде.

“Већ пет дана немамо кап воде ни за прање руку, нити за туширање или за прање гардеробе. Радим у здравству, долазе нам болесни пацијенти, а ми немамо уопште воду”, казала је Душица Стоиљковић, мештанка села Сушице.

“Велике су врућине, а у овом селу живе деца и старији људи којима је потребна вода за пиће, за туширање, као и за живот. Овај проблем је присутан сваке године када почне лето”, рекао је Игор Спасић, мештанин Новог Бадовца.

Из Општине Грачанице истичу да очекују да ће мештани Сушице и Новог Бадовца воду добити до краја дана.

“Такво обећање имамо из водовода, који је јутрос потврдио ту информацију. Села Сушица и Бадовац већ пет дана немају воду, а температуре су високе и неподношљиво је. Ми смо јуче у сарадњи са “Екологијом” допремили једну цистерну техничке воде у Бадовцу, пошто они немају ни бунаре ни друге могућности. Надам се да ће ова села у току дана добити воду и да ће се водоснадбевање стабилизовати”, истакао је Владица Трајковић, директор Јавних служби Општине Грачанице.

За више од 300 породица из Новог Бадовца и Сушице које су тренутно без воде остаје једино нада да ће обећање Приштинског водовода бити испуњена.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон