О нама

Радио Телевизији Грачаница

Представља
локалну медијску кућу смештену у сликовитом месту крај Косовске Грачанице, поред реке Грачанке на Косову. Са својим коренима који су оставили дубок трак на овим просторима трудимо се да својој заједници, ова станица буде једна од главних извор информација и забаве за локално становништво.

Наша Мисија
Наша основна мисија је пружити квалитетног како радио тако и телевизијскох програмо кроз програмске шеме, вести и забаву за наше верне гледаоце и слушаоце. Кроз разноврсне програме и емисије, настојимо да одражавамо разноликост, културу и интересе нашег региона.

Како Нас Пратити
Пратите нас путем радио таласа 90,7 МХз и телевизијског сигнала путем кабловски оператера или мреже Мост како бисте добили информације о најновијим догађајима у Грачаници и окружењу.
Такође, можете да нас пратите путем нашег интернет портала и путем друштвених мрежа како бисте још ближи били нама.

Подршка Локалној Заједници
Радио Телевизија Грачаница активно подржава локалне иницијативе, догађаје и културне активности. Сматрамо да је подршка заједници од суштинског значаја, и трудимо се да будемо део позитивних промена у нашем окружењу.
Контактирајте Нас
Ако имате питања, коментаре или сугестије, слободно нас контактирајте у секцији за контакт на нашој wеб страници. Наша врата су увек отворена за сарадњу и дијалог са нашим гледаоцима и слушаоцима.
Радио Телевизија Грачаница је поносна на своју улогу у информисању и повезивању заједнице и радимо напорно како бисмо испунили очекивања наше верне публике.

Бацк то топ буттон