O nama

Радио Телевизији Грачаница

Predstavlja
lokalnu medijsku kuću smeštenu u slikovitom mestu kraj Kosovske Gračanice, pored reke Gračanke na Kosovu. Sa svojim korenima koji su ostavili dubok trak na ovim prostorima trudimo se da svojoj zajednici, ova stanica bude jedna od glavnih izvor informacija i zabave za lokalno stanovništvo.

Naša Misija
Naša osnovna misija je pružiti kvalitetnog kako radio tako i televizijskoh programo kroz programske šeme, vesti i zabavu za naše verne gledaoce i slušaoce. Kroz raznovrsne programe i emisije, nastojimo da odražavamo raznolikost, kulturu i interese našeg regiona.

Kako Nas Pratiti
Pratite nas putem radio talasa 90,7 MHz i televizijskog signala putem kablovski operatera ili mreže Most kako biste dobili informacije o najnovijim događajima u Gračanici i okruženju.
Takođe, možete da nas pratite putem našeg internet portala i putem društvenih mreža kako biste još bliži bili nama.

Podrška Lokalnoj Zajednici
Radio Televizija Gračanica aktivno podržava lokalne inicijative, događaje i kulturne aktivnosti. Smatramo da je podrška zajednici od suštinskog značaja, i trudimo se da budemo deo pozitivnih promena u našem okruženju.
Kontaktirajte Nas
Ako imate pitanja, komentare ili sugestije, slobodno nas kontaktirajte u sekciji za kontakt na našoj web stranici. Naša vrata su uvek otvorena za saradnju i dijalog sa našim gledaocima i slušaocima.
Radio Televizija Gračanica je ponosna na svoju ulogu u informisanju i povezivanju zajednice i radimo naporno kako bismo ispunili očekivanja naše verne publike.

Back to top button