Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ВестиНасловнаСрбија

Млади кошаркаши са Косова и ове године у КАСТА кампу у Ивањици

Захваљујући Канцеларији за Косово и Метохију и ове године млади кошаркаши са Косова бораве у кошаркашком кампу КАСТА у Ивањици.

Децу је испред Канцеларије за КиМ дочекала Гордана Ађанџић и пожелела им пријатан боравак у Ивањици, као и да у кампу унапреде своје кошаркашко знање.

Она је овом приликом рекла да ће Канцеларија за КиМ увек подржавати овакве и сличне пројекте, а све у циљу лепшег и сигурнијег одрастања деце са Косова.

Деца која су учесници овог кампа, видно срећни и са узбуђењем истичу да са нестрпљењем чекају да науче нове кошаркашке елементе. Надају се да ће провести незаборавно време у дружењу са  вршњацима, новим другарицама и другарима, као и да ће се пуни утисака вратити кућама.

Из овог кампа истичу са поносом да ће се и у будуће трудити да оправдају велико поверење које им је указано и да поново буду добри домаћини и организатори свих активности.

Међународни камп КАСТА ове године прославаља 27 година рада и постојања а за то време угостио је огроман број деце из целог света.

Руководиоци и тренери истичу да ипак деца са Косова заузимају посебно место у њиховим srcима.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон