Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Унцатегоризед

Општина Грачаница и УНМИК обезбедили помоћ  за станаре у Сувом Долу

Сарадња УНМИК-а и Општине Грачаница кроз пројекат подршке заједницама „Буди мој партнер за добробит“ настављена је данас уручивањем опреме за одржавање зеленила становницима новоусељених стамбених зграда у Сувом Долу.  Уручене су косилице, опрема за друштвене игре међу којима је и сто и опрема за стони тенис као и спортски реквизити.

Настављамо успешну сарадњу са УНМИК-ом и Невладином организацијом „Адванцинг Тогетхер“, рекао је на почетку обраћања саветник председнице општине Грачаница за заједнице Саша Данић, који се захвалио организаторима на донацији у своје и у име председнице Шубарић.

„Захваљујем се партнерима из УНМИК-а који су током ових година имали разумевања и препознавали значај предлога наших пројеката који се заједно са организацијом „Адванцинг Тогетхер“ реализују у корист свих заједница на територији наше општине. Користим прилику да се са  овог места у Сувом Долу, где се простире савремени стамбени комплекс, захвалим и Данском савету који је најзаслужнији за његову изградњу. Пројекти на корист свих заједница настављају се и даље. Отворили смо Центар за културу у Сувом Долу, а станари су данас добили и потребна техничка средства за одржавање зелених површина и спортско-рекреативне и друштвене реквизите. Наставићемо и убудуће да будемо ослонац и подршка свим заједницама самостално и уз помоћ наших партнера из међународне заједнице“, казао је Данић и напоменуо да је у 2023. години реализовано четири, а да се у овој години реализују још четири пројекта са истим циљем.

 Штефан Филдрик,  тим лидер Канцеларије за заједнице УНМИК-а, поручио је станарима у Сувом Долу да се баве друштвеним активностима, спортом и рекреацијом јер је социјализација и међусобна комуникација најздравији стил живота.

Уручивању донације станарима у Сувом Долу присуствовали су и Лилијан Мелејор, лидер Канцеларије УНМИК-а за подршку заједницама одговорана  за пројекте, као и Башким Ибици директор НВО „Адванцинг Тогетхер“. Заједно са Сашом Данићем Суви До су данас посетили и директорица општинског Одељења за урбанизам и просторнио планирање Александра Ђекић и директор општинског Одељења јавних служби Владица Трајковић.

Извор: https://nasagracanica.com/

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон