Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ВестиКосово

Српска листа: Брутално пребијање и хапшење тројице српских младића – доказ бруталности косовске полиције према Србима, а у режији Куртија

 Брутално пребијање и хапшење тројице српских младића у Северној Митровици је доказ бруталности косовске полиције према Србима а све у режији Аљбина Куртија, што је постала свакодневица на северу Косова и Метохије – наводи у саопштењу Српска листа. 

 Није први пут да постоје јасни докази бруталности Куртијевих послушника, а да нема никакве контроле косовског инспектората, нити реакције међународних представника на институционалну репресију над српским народом.

 Посебно забрињава устаљена пракса у којој се српским лекарима забрањује право на преглед ухапшених, и тиме се прикривају докази бруталности над голоруким младићима. 

 Ова прекомерна употреба силе и хапшење младића пратило је пребијање, понижавање и претња употребом ватреног аутоматског оружја на градском шеталишту у строгом центру Северне Митровице. 

Такве сцене нећете видети нигде друго на Косову и Метохији, и овакво нечовечно и непрофесионално поступање је очигледно резервисано за Србе. 

Хапшење младића који је ову бруталну акцију снимао доказује како ове фаланге прикривају доказе својих недела. 

 Док међународни представници апелују на Србе да остану мирни и суздржани, Курти као да то користи да још више угњетава Србе и тестира стрпљење и спремност на трпљење свих нас – наводи Српска листа.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон