Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ДруштвоКосовоЛокалне

Нови инвентар за ОШ „Свети Сава“ у Сушици

Општина Грачаница је основце нижих разреда ОШ „Свети Сава“ у Сушици обрадовала новим инвентаром – клупама и столицама. Тим поводом школу су обишле председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић и директорица образовања Бранкица Нићић.

Новим инвентаром комплетно су опремљене три учионице. Уечницима и директору ОШ „Свети Сава“ Милану Димитријевићу званично је предато на коришћење по 35 клупа и столица.

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић истакла је да локална самоуправа константно помаже образовни систем, а све у циљу обезбеђивања бољих услова за рад и осавремењивања школа.

„Верујем да нове клупе и столице неће допринети само лепшем изгледу учиноица, већ ће веома обрадовати децу, а такође сам сигурна да ће им учење и рад учинити лакшим и успешнијим. Општина ће као и до сада, подржавати школе у складу са својим могућностима и трудити да им обезбеди најбоље могуће услове“, казала је председница Шубарић.

Инвентар је обезбеђен преко Одељења за образовање и културу, те је присутна била и директорица Бранкица Нићић.

Председница Шубарић и директорица Нићић ученицима су још једном честитале почетак нове школске године и пожелеле им да буду добри, вредни и успешни.

Директор ОШ „Свети Сава“ Милан Димитријевић захвалио се на константној помоћи и подршци локална самоуправе, истакавши да „много значи све што се уради за било коју школу“.

Општина Грачаница је иначе на почетку школске године многим ученицима поделила и ранчеве са комплетним школским прибором.

Извор: Општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон