Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛокалнеСпорт

ФК „Грачаница“ обележава 50 година постојања

Пригодном свечаношћу Фудбалски клуб „Грачаница“ данас ће обележити 50 година од оснивања тог клуба, кроз који су прошле многе генерације фудбалера из Грачанице и околине.

Фудбалски клуб „Грачаница“ ће јубилеј, пола века постојања, обележити низом манифестација у оквиру програма „Културно-забавно лето 2024.“, који спроводи НВО „ЦСД“ у сарадњи са још 12 партнерских организација.

Из грачаничког фудбалског клуба тим поводом упућена је позивница свима који су кроз овај клуб стасавали као фудбалери, као и свима који су овај клуб подржавали, да присуствују данашњим манифестацијама.

Како је саопштено, у 14 часова одиграће се ревијална утакмица између старијих и млађих ветерана ФК „Грачаница, на Спортском комплексу „Драган Џајић“ у Грачаници.

У 19 часова у Галерији Дома културе „Грачаница“ биће отворена изложба „Сећања ФК Грачаница 1974-2024“, а потом у 19:15 часова у Великој сали одржаће се Свечана академија, на којој ће, између осталог, бити додељне захвалнице и повеље заслужним појединцима и институцијама.

Извор: Општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон