Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Косово

Радић: Увукли су ме у кућу, везали и тукли

Ноћас, нешто после поноћи, тројица Албанаца напала су Дејана Радића у његовој породичној кући у Старом Грацком. Везали су га, малтретирали и опљачкали.

Према његовим речима лавеж пса га је упозорио на долазак непознатих људи. Изашао је испред куће и видео три особе са дрвеним палицама.

„Кренули су на мене, бацили ме доле и ударали. После су ме увукли у кућу, везали ме са канапом и узели ми све паре, 2.200 евра то што сам имао. После, када су узели паре, оставили су ме тако и побегли“, прича кроз сузе Радић.

Након што је збринут у КБЦ у Грачаници, Радић је упућен у Косовску Митровицу на даљу дијагностику.

„Урађен је ЦТ главе због повреда које је задобио, контузивних повреда главе, хематома, отеклина усана,  носа, чела… Пацијент је задржан код нас на даље праћење што је он изричито одбијао због породичних проблема које има кући. Инсистирао је да се врати у Грачаницу. ЦТ налаз ће бити касније доступан и очитан да се види да ли се ради о неким тежим повредама мимо ових које су лекари евидентирали“, рекао је дежурни хирург у КБЦ Косовска Митровица.

Радић је на пријему био јако узнемирен, преплашен са видним повредама у виду отеклинаи поглавине, и чела, лица, носа и усана, типично за контузионе повреде главе.

Према речима дежурног хирурга , и ако је због тежине повреда да Дејан Радић остане у болници на даље посматрање и лечење, он је на свој захтев пуштен кући.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон