Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Косово

Турковић: Радић уплашен и узнемирен, има хематом на глави

Дежурни хирург у КБЦ Косовска Митровица Блажо Турковић казао је за Косово онлајн да је претучени Дејан Радић из Старог Грацка код Липљана данас примљен у ту установу и да је због хематома на глави одрађен ЦТ преглед, а да је он био јако узнемирен и преплашен.
„Пребачен је на даље дијагностичке процедуре, од стране лекара КБЦ Приштине. Урађен је ЦТ главе због контузионих повреда главе, хематома, отеклина усана, носа и чела. Одрађен је ЦТ преглед. Захтевано је да пацијент буде задржан код нас на даље праћење, што је он изричито одбијао због породичних проблема које има“, казао је Турковић.

Турковић је навео да је Радић инсистирао је да се врати у Грачаницу, а да ће ЦТ налаз бити касније доступан и очитан, да се види да ли се ради о неким тежим повредама, мимо оних које су лекари евидентирали и констатовали

„Он је био јако узнемирен, психички мало преплашен. Више него што је уобичајно за одраслог човека. Ради се о отеклинама поглавине чела, лица и усана. То је типично за контузионе повреде главе. Највероватније су задобијене у тучи, како је он рекао, да је нападнут и премлаћен“, констатује Турковић.

Канцеларија за КиМ саопштила је да је ноћас око поноћи у својој кући претучен и опљачкан Дејан Радић из Старог Грацка у општини Липљан. Канцеларија овај напад карактерише као етнички мотивисан и упозорава да је изазвао огромну забринутост и страх међу преосталим Србима у овом месту.

„Тројица нападача која су причала албански прво су га везали, а потом тукли мотком и на крају опљачкали. Несрећном човеку помоћ су пружиле комшије Срби које су позвале полицију, јер Дејан у породичном дому живи сам, с обзиром на то да му је мајка недавно преминула“, наводи се у саопштењу.

Извор: Косово Онлајн

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон