Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Политика

Вучић у Њујорку са генералним директором ,,Филип Мориса“

Председник Србије Александар Вучић састао се са генералним директором компаније ,,Филип Морис Интернешенал“ Јацеком Олчаком у Њујорку.

Састанку је присуствовао и министар спољних послова Србије Марко Ђурић.

Председник Вучић ће разговарати и са председником Кипра Никосом Христодулидисом, а потом ће доделити одликовање сталном представнику Русије при Уједињеним нацијама Василију Небензји.

У наредним данима, председник Вучић доделиће одликовања свима онима који су помогли Србији по питању резолуције о Сребреници.

Иначе, до сада се Вучић састао са председником Турске Реџепом Таипом Ердоганом, председником Владе Белгије Александром де Кроом и председником Кеније Вилијамом Рутоом и говорио на другој пленарној сесији Самита о будућности, који се одржао у седишту Уједињених нација.

Током боравка у Њујорку, Вучић ће до 27. септембра имати билатералне сусрете са више од 40 светских лидера, а у уторак ће се обратити учесницима 79. заседања Генералне скупштине Уједињених нација.

Извор: Танјуг

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон