Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КосовоНасловна

Канцеларија за КиМ: Брутални напад на Душанку и Драгана Алексића из Грачанице забринуо све Србе на Косову

Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је да је “брутални напад на Душанку и Драгана Алексића из Грачанице онеспокојио и дубоко забринуо све Србе који живе у овом српском месту, али и на читавој АП Косову и Метохији, посебно имајући у виду да је српски народ у том делу покрајине веома често био на мети албанских екстремиста и хулигана”.

У саопштењу се наводи да се детаљи мучког напада до кога је дошло у њиховој породичној кући, у близни самог манастира Грачаница и даље утврђују, а Алексићима су од стране лекара констатоване бројне повреде.

“До овог напада долази непосредно након што је у Старом Грацку прво везан и претучен Србин Дејан Радић, који је потом опљачкан, што указује на серију напада на наш народ, посебно на централном Косову. Овај след догађаја још једном упућује да безбедност мора бити приоритет у српским срединама и с тим у вези Канцеларија за КиМ очекује да се расветле сви детаљи овог незапамћеног догађаја” додаје се у саопштењу.

Извор: Саопштење

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон