Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураЛокалне

Фестивал о уметности и уметницима у Дому културе Грачаница

Дом културе ,,Грачаница”  у сарадњи са Удружењем грађања:  Центар за герилски филм организује 4. Фестивал филмова о уметности и уметницима који ће се одржати у Дому културе ,,Грачаница“ од 1. до 4. октобра.  

Фестивал се истовремено одржава у 16 градова Србије са потпуно истим програмом и датумом приказивања. Ово је друго издање фестивала у Грачаници.

На фестивалу ће бити приказано 12 филмова, од чега 5 филмова сачињава званичну селекцију фестивала, 6 филмова спадају у пратећи програм кинотеке Арт феста и 1 филм спада у почасни програм. Реч је  филмовима који су велике уметничке важности. Најистакнутије филмове из званичне селекције бира трочлани жири који је засебан за сваку културну установу у којој се фестивал одржава.

Филмови се приказују у два термина, први термин је од 11 часова и тада ће бити приказани филмови  из кинотеке арт феста, док ће у другом термину од 13 часова бити приказани из званичне селекције.

Улаз све пројекције је слободан.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон