Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ДруштвоНасловна

Сарадња Одељења јавних служби ОГ и ЈКП “Екологија” на највишем могућем нивоу

У оквиру рубрике „Наша општина – наша Грачаница“ у Јутарњем програму РТВ Грачаница, представљамо рад и функционисање општинских одељења. Данас смо наше гледаоце упознали са радом Одељења јавних служби и ЈКП „Екологија“.

Одељење јавних служби општине Грачаница константним радом на терену решава свакодневне проблеме са којим се наши суграђани суочавају, а све то у блиској сарадњи са Јавним комуналним предузећем „Екологија“, истакли су директори Владица Трајковић и Дејан Димитријевић.

„Одељење јавних служби општине Грачаница функционише без већих проблема, редовним обиласком терена и констатацијом и решавањем постојећих проблема које откривамо у разговору са нашим мештанима и у склопу њихове пријаве, као и на основу захтева који нам стижу од представника насеља, али и самих мештана“, истакао је Владица Трајковић, директор Одељења јавних служби општине Грачаница.

„Сарадња са општинским Одељењем јавних служби је на највишем могућем нивоу. До формирања Екологије ово Одељење било је задужено у већем обиму него данас и за комуналне послове. Морам да истакнем да ми имамо свакодневну координацију око јавних интереса, који су у надлежности Јавних служби и нашег предузећа“, истакао је Дејан Димитријевић, директор ЈКП “Екологија”.

ЈКП „Екологија“ поред пружања комуналних услуга на територији општине Грачаница, своје услуге пружа и становницима општине Ново Брдо, а када је наплата за пружене услуге у питању, она сада износи готово 95%. Из овог предузећа најављују и принудну наплату засталих дуговања до краја године.

Одељење јавних служби општине Грачаница и „Екологија“ заједно раде на уклањању дивљих депонија на територији општине Грачаница, као и на подизању свести грађана о значају очувања животне средине. Осим тога, они су задужени и за одржавање и уређење јавних површина, као и за случај поплава и зимског одржавања путева и локалних улица, и свих осталих проблема који настају на терену, у шта су се грађани много пута до сада уверили, јер без обзира на временске услове, екипе Јавних служби и Екологије увек су на терену када је то потребно.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон