Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ВестиКосово

Новој генерацији студената Приштинског универзитета уручени индекси

Свечаном  доделом индекса 64. генерацији Правног и Економског факултета Приштинског Универзитета почела је још једна академска година. На овим високообразовним установама упркос тренутној безбедносној ситуацији, ове године је знатно више бруцоша него претходних година.

Ови млади људи за које је почело ново раздобље живота не крију задовољство што су постали академски грађани.

Сви су јако јер су уписали жељене факултете и одушевљени бројем студената који похађају факултете у Косовској Митровици.

64. генерацији студената Правног факулетета добродошлицу и успеха у новом животном циклусу образовања пожелела је деканица Правног факултета проф. Др Слободанка Перић.

„Изабрали сте студирање на студијском програму нашег Факултета који је конкурентан у односу на студијске програме осталих државних факултета и који вам пружа могућност да стекнете добра правничка знања и вештине, помоћ у савладавању градива и креирању ваших правничких личности пружајући вам цео тим наставника и сарадника факултета који ће, сигурна сам, као и до сада несебично бити ту за вас“, поручила је Перић.

Будући економисти жељни су стицања нових знања, искуства и вештина.

Бити студент је велика част и привилегија, али и одговорност, истакла је деканица Економског факултета  проф. др  Драгана Миленковић.

„Ми смо ту да вам дамо кључ успеха, да вам помогнемо да што боље савладате градиво, будете што успешнији, марљивији, одговорнији…јер једино на тај начин можете да дођете до успеха“, рекла је Миленковић.

Бруцоше су поздравили и професори и студенти ове високошколске установе.

„Велика је одговорност, како са ваше стране да савладате све ове задатке које ћемо ми пред вас постављати и са наше стране да се прилагодимо вама, да одговоримо на ваша очекивања и да од вас створимо све оно што ова друштвена заједница очекује“, поручила је проф. др Тања Вујовић, професор маркетинга.

Марко Петровић,  студент Економског факултета поручио је бруцошима да ће уз помоћ изванредних професора стећи неопходна знања за будућу каријеру.

Охрабрује чињеница да је ове године на Правном и Економском факултету  Приштинског факултета у Косовској Митровици знатно више бруцоша него претходних година.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон