Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ВестиНасловна

Мердаре: Камион са робом из Србије прошао административни прелаз

После одлуке Приштине да повуче меру о забрани уласка робе из централне Србије,данас у 12 .15 сати први камион са готовим производима из централне Србије ушао је на Косово и Метохију на административном прелазу Мердаре, јавља дописник РТВ Грачаница.

Камион из Србије регистарских ознака Новог Пазара прошао је данас Мердаре у 12.15 часова. Камион је у пратњи возила полиције и царине упућен на терминал.
С обзиром да је тај камион, за разлику од осталих, на детаљну контролу упућен у пратњи полиције и Царине, претпоставља се да је камион превозио српску робу, али за сада нема званичних потврда.

У Приштини су забранили робу из централне Србије након што су припадници МУП-а Србије прошле године ухапсили тројицу полицајаца албанске националности.

Приштина је одговорила одлуком да забрани српску робу, због сумње да се у камионима са робом из централне Србије превози оружје.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон