Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ДруштвоЛокалнеНасловна

Одељење за омладину и спорт у претходне три године спровело више од 300 спортских догађаја

У оквиру рубрике „Наша општина – наша Грачаница“ у Јутарњем програму РТВ Грачаница, представљамо рад и функционисање општинских одељења. Наше гледаоце упознали смо са радом Одељења за омладину и спорт, које нам је представио директор Душан Цвејић.

„Одељење за омладину и спорт у претходне три године је више од 300 спортских догађаја, манифестација и акција. Поред тога, организовали смо и одлазак наше деце на спортско-рекреативном кампу на Сребрном језеру, као и на летњем кампу у Чању, а помогли смо и одлазак наших спортиста на многа такмичења“, казао је Цвејић.

Он је нагласио да је први пут неко из Грачанице био на Олимпијским играма у Паризу и то захваљујући доброј сарадњи Одељења за спорт и омладину и министра Ђорђа Милићевића.

„На територији општине Грачаница отворили смо нови терен за баскет 3×3, реновирали смо управну зграду спортског комплекса „Драган Џајић“, у наредних неколико месеци биће замењена и балон сала а овдашњим школама редовно допремамо и неопходне спортске реквизите. Један од битнијих пројеката нам је и Фитнес центар, који смо отворили у спортској хали у Лапљем Селу“, истакао је Цвејић.

Одељење за спорт и омладину помогло је и реализацију многобројних спортских турнира у оквиру Културног-забавног лета. Када су планови у питању, ово одељење наставља са спровођењем активности у циљу анимације деце да воде здрав живот и баве се спортом. С тим у вези, прошле године организовали су, у сарадњи са покрајинским заводом за спорт и медицину спорта, здравствене прегледе деце и трибину о здрављу у спорту.

Цвејић је најавио, као један од битнијих пројеката за наредну годину, долазак каравана спортских игара за младе у Грачаницу.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон