Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ВестиКосово

Канцеларија за КиМ: Привођење Игора Уљаревића удар на на читав српски спортски систем и све Србе који се на Косову баве спортом

Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је да је јучерашње привођење Игора Уљаревића, председника Фудбалског савеза Косова и Метохије на прелазу Брњак чин одмазде и застрашивања према свим спортским радницима на Косову и порука да Србима на том простору није дозвољено ни да се баве спортом.

Како се наводи у саопштењу, реч је о настојању Приштине на челу са Аљбином Куртијем да умеша политику на терен спорта и обрачуна се да онима који су носиоци спортског духа и спортских активности на простору Косова и деци забране да се баве овом активношћу.

Уљаревић је саслушаван више од 6 сати и то због поседовања спортских дресова, с једним јединим циљем – да се застраши и натера да напусти простор КиМ. Разлози његовог саслушавања указују на сву осионост и острашћеност власти у Приштини, чији је циљ да Србима забране и да постоје, а камо ли да се баве спортом, додаје се у саопштењу.

“У низу противправног и насилног затварања српских институција, удар на овог спортског радника, удар је на читав српски спортски систем на КиМ и све оне Србе који се на КиМ баве спортом”, поручују иy Канцеларије за КиМ.

Извор: ТВ Мост, саопштење

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон