Главна / Вести / Косово и Метохија / Петровић: Одбор у Штрпцу јачи него пре

Петровић: Одбор у Штрпцу јачи него пре

slsУ Штрпцу је јуче формиран нови Општински одбор Самосталне либералне странке. На одржаној седници изабран је нови председник Општинског одбора Штрпце Срећко Станишић.Станишић је чланове ове странке, председнике месних одбора и све присутне упутио о раду странке, као и плановима ове странке за одбор у Штрпцу.Оно што је нагласио да СЛС остаје да ради и шири се у Штрпцу.

„Ова партија је јача и чвршћа и наставиће да води политику на овим просторима. Трудићемо се да  испунимо све што се од нас тражи. Морамо да помогнемо младим људима, да омогућимо нова радна места, заједно са руководством ове странке“, рекао је Станишић.

По речима Станишића предстоји пуно посла за овај одбор.

„Штрпце поседује један од највећих капацитета да се развије у богату, уређену општину која може личити на развијене европске општине. Ми имамо природно богатство  и лепоту  који су недовољно искоришћени. Морамо да урадимо више и боље за добробит свих грађана. Ја сам сигуран да ћемо као нови Општински одбор напорима , знање , упорношћу бити бољи него што је садашња власт“.

Председник Самосталне либералне странке Слободан Петровић поручио је да партија води исправну политику и да она наставља да се шири.

„ Захвалио бих се свим људима који су данас присутни на седници, никако не треба заборавити да се се сви заједно захвалимо онима који су били код нас. СЛС  широм Косова укључујући и Штрпце, има и јуче и данас и сутра. Ми смо као странка, која је у ствари једна велика породица која брине о својим члановима, на правом путу. Ми знамо шта хоћемо и спремни смо да као и до сада преузмемо одговорност за оно што радимо и за шта се боримо. Са новим и правим људима на челу Штрпце може бити понос целог Косова. А наши људи имају и ту снагу и тај ентузијазам и ту способност да то и ураде,” нагласио је Петровић.

Check Also

Филиповић: Чекам позив суда поводом ухапшеног младића на Газиместану

Никола Недељковић из Београда који је јуче ухапшен на обележевању Видовдана на Газиместану налази се …