Главна / Друштво / Понуда поклона за 8. март у Грачаници

Понуда поклона за 8. март у Грачаници

cveceИ ове године бројни наши суграђани похрлили су у продавнице, како би на време купили адекватне поклоне за Дан жена. У складу са традицијом приметно је било претходних дана са су и трговине биле појачано снабдевене неким врстама артикала, у првом плану козметике, галантерије и цвећа.

За разлику од претходних година, овог марта појавило се у понуди много саксијског цвећа, како на улици, тако и у продавницима, а и у већим тржним центрима. Избор је прилично богат. Од малог саксијског цвећа све до собних биљака којима је потребан већи простор. Цене за мање саксије са цвећем су од 2 до 5 еура у зависности од врсте, док оно веће кошта чак и 15 еура. Многи се одлучују за букете или само једну ружу, али предност код саксијског цвећа је што много дуже траје.

Када је у питању поклањање козметичких производа, предњаче комплети од по два или три производа исте колекције, најчешће упаковани у несесере, тако да то истовремено може бити и практичан поклон. Цене оваквих комплета су од 7 до 15 еура.

Од осталих производа, који се ових дана најчешће купују и који ће бити даровани сутра припадницама лепшег пола, најчешће се траже ташне, које се у Грачаници могу наћи по цени од 20 до 30 еура, затим кутије за накит, рамови за слике и бижутерија.

Check Also

“Нуклеус” и у специфичним условима успева да одржи пчелиња друштва

У односу на неке раније године, ова година није била претерано добра за пчеларство. Недовољне …